Beestjes

BLOCKS van Poopy Cat

Het kostte me twee, best wel dure, Fatboy Catbags om erachter te komen dat de katten hier in huis alleen maar echt blij worden van kartonnen dozen. Natuurlijk werd iedere onbeheerde lege kartonnen doos in huis al snel gevuld door een kat, maar binnen een dag was de doos niet langer interessant. De gigantische dozen waar de Catbags in bezorgd werden, bleven langer leuk. Waarschijnlijk omdat ik de dozen aan elkaar had getapet en voorzien had van loopgaten en ramen. En vast, omdat de dozentoren enorm in de weg stond, en de katten getraind lijken voor pure irritatie.

De toren heeft een paar weken gestaan, totdat ik er een keer teveel tegenaan botste. De toren belandde bij het oud papier en dagenlang werd ik beschuldigend aangekeken door de katten. Gelukkig is hun geheugen kort.

BLOCKS

Laatst kwam ik op internet het (behaalde) Kickstarter project van Poopy Cat tegen, BLOCKS. Een kartonnen bouwpakket waarmee je voor je kat een tunnelsysteem kan maken. Naast dat ik dol ben op bouwpakketten en graag rondjes uitdruk, doe ik ook graag de katten een plezier. Dus ik wil BLOCKS. Mocht jij of je kat ook BLOCKS willen, je kunt ze via hun website nu al bestellen, maar ze worden pas verzonden in maart.

Tags: