The Possible Projects

The Possible Projects

Bijna een jaar geleden blogde ik over een van mijn Possible Projects, het bouwen van een WordPress website from scratch. Online kon je mijn voortgang volgen en zien hoe de website steeds meer op een echte, werkende website begon te lijken. Vandaag gaat mijn tweede WordPress website online.Hier en daar zal ik stiekem nog wat dingen aanpassen, maar waarschijnlijk heb je niets in de gaten. Of hopelijk heb je niets in de gaten, want om een dikke error melding kan uiteindelijk niemand heen.

Possible Projects

Mijn Possible Projects bestaan uit lange lijsten van leuke dingen die ik wil doen. Leuke dingen waarvoor onderzoek, vrije tijd en/of een zak geld nodig is. Eerder maakte ik de ideale tas en mijn vorige website.

Iets is een Possible Projects (en geen Impossible Project) omdat ik vind dat ik alles kan. In ieder geval tot ik het geprobeerd heb en blijkt dat het tegenovergestelde waar is. Maar tot die tijd is alles mogelijk!

Natuurlijk heb ik deze keer weer hetzelfde verzoek; als jullie tijdens het rondklikken op mijn site problemen tegenkomen, laat het me dan alsjeblieft weten. In ruil voor eeuwige dank en een ijsje!

Tags: