Et Cetera, Online

Waar ik was..

Ja, ik ben er weer! Mijn site was offline. Mijn site was lang offline. Sorry.
Waar ik was? Nou, weet je wat het gekke is? Als mijn site offline is, ben ik veel vaker online. Dus ik zat gewoon achter mijn computer, te werken aan mijn site. Muziekje uit de speakers, de WordPress codex binnen handbereik en keihard aan het html’en.

Waar ik ook was

Natuurlijk heb ik al die maanden niet non-stop achter mijn computer gezeten. Ik was ook te vinden:

in de trein.
Minimaal vier dagen per week vind je me in de trein, van huis naar het werk en weer terug.

in Haarlem.
Op diverse plekken zelfs. Meestal zit ik, in onmogelijke houding gevouwen, op mijn bureaustoel. Maar ga ik ook wel eens op visite bij Angela of wandelen we door Kennermerland.

bij familie, vriendjes en vriendinnetjes.
Eten, wandelen en biertjes drinken, het is veel gezelliger met iemand samen. Dus de afgelopen maanden bracht ik mijn tijd door van Enkhuizen tot Rhenen, en bakte een enorme hoeveelheid wafels, dronk een misselijkmakende hoeveelheid Zeezuipers (toch een aanrader!) en vierde ik het bijna-weekend tijdens het happy hour van Grand Café 1ste Klas in Amsterdam CS.

in bed.
Als je vier dagen per week om zeven uur ’s ochtends de trein pakt, is er op vrije dagen niets fijner dan het bed. Mijn bed is bijna net zo oud als ik, het matras dat er op ligt waarschijnlijk de helft daarvan, maar toch is dit het allerfijnste plekje van het huis.

bij Honkies.
Waar ze de allerlekkerste vegetarische sushi verkopen en waar ik het liefste zeven dagen per week te vinden zou zijn..

in Nederland e.o.
Mocht je me op bovenstaande plekken niet zijn tegengekomen, ben ik ook (bijna) overal wandelend te vinden. Maar vanwege het gebruik van oordopjes, kan het zijn dat ik je niet hoor en vanwege een gemiddeld -4 oogsterkte, kan het ook heel goed zijn dat ik je niet zie.
Wat er uit de oordopjes komt? Ik volg het tweede seizoen van de Serial podcast en, nog steeds trouw, de updates m.b.t. het eerste seizoen. Momenteel wordt er hard gewerkt om de zaak van Adnan Sayed heropend te krijgen en er wordt nu regelmatig verslag gedaan via de Serial en Undisclosed podcasts. Mocht je nou geen idee hebben waarover ik het heb, download ze dan en luister het terug. Het is super spannend!

En vanaf hier?

Ik ben weer online, dus je kunt hier weer terecht voor alle updates en extraatjes. Mocht je liever live op de hoogte worden gebracht, probeer dan een van de bovenstaande plekken of laat me weten waar ik hoe laat moet zijn voor koffie, biertjes of taart.

Laat een reactie achter